Hattori Sushi Devil
En mycket omtyckt och lyxig japansk restaurang som har över 20 fisksorter på sushimenyn såväl som japanska varmrätter och Izakaya, japanska tapasrätter, som med fördel förtärs i bardelen tillsammans med en japansk cocktail eller öl! Hattori håller sig nära sushins grundkoncept med att det ska vara så färskt som möjligt och fisken skärs upp först vid beställning. Vid sidan av de vanligare sushivarianterna, har Hattori även blivit kända för sina smakkombinationer i sina lite udda makirullar. Restaurangen strävar efter att associeras med innovativ lyxsushi och nya smakupplevelser. I ny regi sedan december 2009 och från och med september 2011 med ett nytt japanskt varmkök med fler sittpatser, stor cocktail och champagnebar och loungedel.
Recensioner av detta sushi-ställe (sid 2):
Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg
De som går hit besöker även:
Andra sushi-ställen i närheten:
- Makoto Bento
- Sushi Yama
- Haikky Sushibar
- Jappi Drottninggatan
- Restaurang King Tan
- Nagano Japansk Restaurang
- Kawaii Sushi
- Sushi Ngo
- Ping Bar
- Sono Japansk Restaurang
Betyg: 1ledsen inte så bra ,som jag trodde .första gång o sista gång .
1 1 2009-11-24 kl. 00:24Betyg: 2Som så många ställen i Stockholm vet de inte hur ris tillagas. Varför bekymra sig då om kryddad soja? Lär er grunderna innan ni börjar experimentera. Har ohyggligt svårt att respektera människor som tycker att stället är bra. Tydligen delar personalen samma känsla - de beter sig som misslyckade modeller som är på väg att begå folkmord på sina egna kunder.
7 9 2013-08-10 kl. 20:48Betyg: 2Otroligt vackra å nästan estetiskt fullfjädrad på tallrikarna...
2 6 2013-07-18 kl. 15:02Men tyvärr skenet kan ibland bedra liksom hos många andra sushiställen runtom stan....
Väldigt smaklösa maki-rullar och skrättretande småa i förhållande till det priset vi får pröjsa för då, inget bra!
Lång väntan pga all dessa övergarnerade kluddar på tallrikarna tar tid att utföras då....krånglig koncept med beställandet som jag minns och bitvist suriga miner, var glada istället att vi betalar eran löner!
Alltför mycket ´torra´ kryddor på bitarna som tar över smakerna och risk för hostattacker hos dom känsliga för kryddor!
Betyg: 2Inte den bästa personalen, både jag och mitt sällskap kände oss rätt ovälkomna. Deras luncherbjudande är rätt bra och värd sitt pris, men bitarna överarbetade och krångliga. Däremot är priset på kvällen inte värt det man får.
2 1 2013-05-20 kl. 16:59Betyg: 2Maten var helt ok.Servicen urusel!Kaffe på maten 25:- koppen,denna information får jag efter de hällt upp 1kopp.Jag betalade för två.När hon häller upp kopp2 märker hon att kaffet är slut.Jag får en kopp och en slatt med förmaningen att komma in för påtår om ett tag.När ´ett tag´ gått går jag in för påtår.Då har hon precis satt på en ny kanna och säger att jag får vänta??Vaffan tror hon under en lunch?Svennebanan har inte 2h lunch och kan vänta i all evighet.Jag ställde koppen och gick!Sen när vi blivit serverade fick vi ingen soya.Jag bad om soya och fick svaret: Det står på bordet?? -Va??!
2 1 2011-05-31 kl. 11:54Betyg: 2Sorry, men jag gillade faktiskt inte sushin. Den var näst intill smaklös, men helt klart ätlig. Kanske hade jag otur, eftersom det här stället rekommenderas av många.
0 0 2010-04-29 kl. 22:05Betyg: 2Diggar inte deras otraditionella smaker. Besviken, eftersom jag trodde det skulle va en hit.
1 0 2010-02-08 kl. 19:29Betyg: 2God sushi men extremt begränsad varmmatsmeny. Liten lokal med massor av amatörservitriser och annan personal. Vore det inte bättre med beställning vid disk eller en enda erfaren servitris? Känner mig lite lurad då miljö/service/mat inte stämmer överens med de väldigt uppblåsta priserna. Vi kommer tyvärr inte gå dit igen.
1 0 2010-01-08 kl. 18:09Betyg: 3Var under en tid mitt ´go-to´-sushi ställe och höll mycket god kvalitet. Förtroendet fick sig en törn när jag vid ett tillfälle (och tyvärr ett tillfälle då jag bjudit med en affärsbekant) blev serverad helt fasansfull sushi där riset i stort var oätligt. Förklaringen var att de hade problem med riskokaren, men då bör man inte ens servera maten i min mening. Kvaliteten sjönk något senaste året vilket tyvärr drar av en stjärna. Den personal jag har haft kontakt med har alltid varit trevlig och tillmötesgående och lokalen är fräsch. Mison är helt ok.
0 0 2015-04-17 kl. 14:30Betyg: 3Mycket god sushi 11bitars men något av det minsta, smalaste och pyrtigaste jag upplevt i sushi väg. Hur tänker man som ägare då när de snålar så grymt och serverar detta som lunch till hungriga lunchgäster??Tror ägaren någon kommer tillbaka för lunch trots att sushin var god?Precis , nej knappast man måste ju för sjutton bli mätt på en lunch. Skärpning !
11 7 2014-06-27 kl. 07:59