Murasaki
Hos Murasaki kan gästerna tillaga maten själva vid borden! Antingen grilla eller koka i någon av husets buljonger som görs från grunden! Andra varmrätter samt sushi går även att hitta i menyn som är genuint japansk. Den vackra privata terrassen har öppet när vädret tillåter! På dryckesfronten finns utvalda öl endast från Japan och Sverige samt ekologiska, Fairtrade och kravmärkta alternativ på vinlistan!
Adress:
Götgatan 41,
11621
Stockholm
Tel:
08-6152288
Recensioner av detta sushi-ställe (sid 7):
Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg
De som går hit besöker även:
Andra sushi-ställen i närheten:
- Jappi Dumplings ...
- Miyako Sushi Lou...
- Restaurang Sandai-me KATO
- Sushi Yama
- 2 Barer
- Ljunggren
- Samba Sushi
- Sea Sushi och Coffee Bar
- Baitong Thai & Sushi
- Oishi sushi
Betyg: 1Fantastisk läge med varierande kvalité. På övervåningen är servicen ok och maten bättre men nedervåningen är det uruselt. Smaken på sushin är bedrövlig och personalen allmänt ointresserad. Undvik till varje pris.
1 0 2011-09-29 kl. 09:16Betyg: 1Har ätit i deras sushibar i flera år, tidigare arbetade en duktig chilensk kille där, då var det bra. under senare år har det varit unga thailändare och kineser som misshandlat sushin. Smaklöst, ocharmigt och oinspirerat! Ät inte här!
2 1 2010-08-16 kl. 22:04Betyg: 1Vilken dålig service, eller det var nog bara jag som hade otur. Sushin smakade som den hade kommit från toan och det enda som smakade bra var coca colan.
2 0 2010-01-16 kl. 19:33Betyg: 1Jättedålig service. Klarade inte av ett bord på 6 personer. Fick inte det vi beställde, la till något vi inte beställt på notan, ovilliga att reda ut sina egna fel. Aldrig igen.
0 0 2009-09-27 kl. 14:57Betyg: 1Misosoppan var sådär. Man får hämta allting själv. Inga service från personalen. Glömde att göra min sushi till lunch och jag fick påminna dem.
0 0 2009-05-14 kl. 10:09Betyg: 1Ingen wasabi under fisken i nigiri är tyvärr rätt vanligt i Stockholm (skulle vara fullständigt otänkbart i Japan). Att personalen surt snäser ´vi gör inte så här´ när man ber dem att i alla fall lägga på det på sushin (så jäkla trist att behöva göra klart den själv) är däremot ganska ovanligt. Kineser utan känsla för japansk mat kan väl laga kinesiskt i stället (kineser med känsla för japanskt får gärna laga japanskt!) ?
0 0 2009-03-13 kl. 10:48