Lilla Tokyo
Detta är en restaurang som ligger på Linnégatan 53 i Göteborg. Endast avhämtning.
Adress:
Linnégatan 53,
41308
Göteborg
Tel:
031-122820
Recensioner av detta sushi-ställe (sid 5):
Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg
De som går hit besöker även:
Andra sushi-ställen i närheten:
- Linne Sushi
- Karuizawa Sushi ...
- Spice Sushi
- Geisha Sushi och Wok
- Sushi m.m.
- Sushi Garden
- Yoshi Sushi
- Super-Sushi
- Sushi Naruto
- Thai mat skanstorget
Betyg: 4Jättegoda bitar! Perfekt ris. Trevlig personal.
0 1 2008-06-16 kl. 11:40Betyg: 3Bra vardagssushi till bra pris för storlek på bitarna.
4 2 2015-03-08 kl. 17:14Betyg: 3Ägarbyte sedan jag var här sist 2008, mycket trevlig personal. Nästan hemtrevligt att komma in. Sushibitarna har bra storlek. Fisken smakade tyvärr inte så mycket, riset var inte för söt. Bra balans. Kan tänka mig komma tillbaks för att smaka på varmrätterna, de hade gyoza på menyn också.
0 1 2013-03-26 kl. 13:23Betyg: 3God sushi. lite smaklös fisk dock och lite ojämt skurna skivor. Stort plus dock för att man får plocka ihop sin egen kombination utan pristillägg.
2 1 2013-02-03 kl. 19:04Betyg: 3Plastigt ris och kändes som en kartong du köpt på konsum, MEN de hade fina inari/tofu nigiri med sjögräs som var riktigt gott så en lite extra pluspoäng för det. misosoppan var riktigt god!
0 0 2011-01-27 kl. 12:55Betyg: 3Helt ok sushi. Man får den snabbt och personalen är mycket trevlig och serviceinriktad. Liten lokal. Stort plus för sommarens uteservering.
1 0 2010-11-16 kl. 15:17Betyg: 31 september. mkt. vackert väder. åt sushi ute. PLUS PLUS!. mkt. gott.perfekt storlek på suchin , (man kvävs inte :) misosoppan lagom salt, brukar annnars vara mkt. salt på andra ställen . te efteråt..(rent fint i lokalen. 7 st.-60 kronor. Mkt. trevlig personal.
0 0 2010-09-02 kl. 12:37Betyg: 3Ordinärt sushiställe. Helt okej ris, fräscht, de gamla vanliga fiskslamsorna, lite norirullar av olika slag, sesamfrön om man så önskar. Inga överraskningar. Således heller inte något att börja hjula över!
1 0 2010-02-16 kl. 01:22Det är inte svårt att tillverka gemene Göteborgssushin. En grundläggande kurs i fiskhantering, riskokare och en god kylanläggning är vad som krävs. Att däremot skapa lite nya grepp på rullarna, kapa firren i vackra bitar och hitta nya spektakulära mollusker att lägga på riset, det kräver både hantverk och tanke. Saknar detta i många ställen, inte bara detta.
Men för all del; helt ok.
Betyg: 3ingen höjdare. Svensk sushi, precis som på alla andra ställen...
0 0 2010-02-01 kl. 13:36Betyg: 3Ok sushi. Trevligt med uteservering på sommaren. Lagom stora bitar men lite för mycket majonäs i makirullarna.
0 1 2009-10-08 kl. 06:28