Bild från ServerI morse fick vi äntligen gratulera Kocklandslaget personligen till det fina OS-Guldet. På plats i The Cube på Operans tak mötte vi ett överlyckligt landslag, som inte kunde sluta le (och varför skulle de göra det?)
Bild från ServerKocklandslaget har idag visat sitt kalla bord. Det var en nöjd lagledare som berättade att; Det här är det bästa laget någonsin gjort. Vi på plats kunde inte annat än hålla med. Imorgon kommer poängen på kalla bordet och på tisdag är det dags för laget at
Bild från ServerJust nu i Restaurangtjänsters kök i Årsta - Svenska Kocklandslaget har genrep på varmköksupplagningen. Om en dryg timme kommer 110 gäster sitta till bords och njuta av maten.
Bild från Server2012 års showfat.Tisdagen den 11 september klockan 8:30 presenterade Svenska Kocklandslaget det kalla bordet inför Culinary Olympics. Ett bord med temat ”Into the wild”.
Bild från SushiBarKantarellsoppa
Laddades upp 2012-03-20.Anmäl bilden
Bild från SushiBarBoullabaisse
Laddades upp 2012-03-20.Anmäl bilden
Bild från Ichiban
Laddades upp 2012-02-22.Anmäl bilden
Bild från ServerI morse fick vi äntligen gratulera Kocklandslaget personligen till det fina OS-Guldet. På plats i The Cube på Operans tak mötte vi ett överlyckligt landslag, som inte kunde sluta le (och varför skulle de göra det?)
Laddades upp 2012-10-11.Anmäl bilden
Bild från ServerFull fart i köket. Kocklandslaget ser trygga och fokuserade ut och lockar storpublik. 2,5 timme till servering.
Laddades upp 2012-10-08.Anmäl bilden
Bild från ServerKocklandslaget har idag visat sitt kalla bord. Det var en nöjd lagledare som berättade att; Det här är det bästa laget någonsin gjort. Vi på plats kunde inte annat än hålla med. Imorgon kommer poängen på kalla bordet och på tisdag är det dags för laget at
Laddades upp 2012-10-06.Anmäl bilden
Bild från ServerKanelbulle passar bäst till...
Laddades upp 2012-10-03.Anmäl bilden
Bild från ServerJust nu i Restaurangtjänsters kök i Årsta - Svenska Kocklandslaget har genrep på varmköksupplagningen. Om en dryg timme kommer 110 gäster sitta till bords och njuta av maten.
Laddades upp 2012-09-24.Anmäl bilden
Bild från Server2012 års showfat.Tisdagen den 11 september klockan 8:30 presenterade Svenska Kocklandslaget det kalla bordet inför Culinary Olympics. Ett bord med temat ”Into the wild”.
Laddades upp 2012-09-10.Anmäl bilden
Bild från ServerNu pratar vi om Svenskt Kött och nötkött med Eric Persson och Karl Ljung.
Laddades upp 2012-04-25.Anmäl bilden