Restaurang Kungsholmen
OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Restaurang Kungsholmen på Norr Mälarstrand inhyses i en stor och häftig lokal designad av Thomas Sandell. Restaurangen har plats för 200 personer. På menyn finns bland annat spännande modern mat, sushi och grillat. Baren gör högklassiga drinkar.
Adress:
Norr Mälarstrands Kajplatser 464,
11220
Stockholm
Tel:
08-50524450
Recensioner av detta sushi-ställe:
Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg
Andra sushi-ställen i närheten:
- Sushibar Nagano
- Hishu Sushi
- Sushi Toyama
- Tiger Sushi och Tapas
- Lokal Izakaya
- Sushibar Norr 64
- Naked Fish Sushi Bar
- Naked Fish
- Sushi Bar Niko
- Sushi Yama Klara Strand
Betyg: 2En tvåa är egentligen ett överbetyg för min upplevelse på Kungsholmen men förrätten, rökt sparris, passade väl ihop med vinet som rekommenderades. Trots (fler än ett) samtal för att försäkra oss om att de kunde erbjuda ett vegetariskt alternativ visste varken serveringspersonal eller någon av kockarna vad de skulle hitta på. Jag fick själv föreslå huvudrätt och efterrätt. När vi just satt skeden i efterrätten får vi höra att vi måste lämna bordet om tio minuter, något som aldrig stått klart för oss vid bordsbeställning eller servering. Miljön var stökig, svårt att höra vad som sades.
0 0 2011-06-29 kl. 22:30Betyg: 2Maten jättebra men servicen har mycket att önska. Vid ankomst: ´Vi har försökt ringa på mobilen men du svarade inte´ samt bli upplyst om att man förväntas vara klar klockan 21. Känner man sig välkommen då?? Tur att de amerikanska gästerna som var med inte förstod detta.
0 0 2010-10-02 kl. 09:10- Långsam service (servitrisen som var jätterar hade alldeles för många bord).
- Trist och oproffsig detalj; Min gäst fick in 14 sushi trots beställning på 7. Istället för att erbjuda att behålla tallriken men betala för 7 så tar servitrisen ut och byter. Också pinsamt inför de amerikanska gästerna. :(
Betyg: 3Trevlig miljö, dock ganska hög ljudnivå. Servicen OK men inte så mycket mer. Förstår inte riktigt idén med att maten skall lagas i olika kök. Det ser man ändå inget av när man sitter vid bordet, det är en vanlig meny, bara ovanligt spretig. Maten håller helt klart en godkänd standard men det är inget som sticker ut. Lite småtrist men gott, skulle jag säga...
0 0 2011-09-13 kl. 22:28Betyg: 3Föga imponerande! De kunde verkligen sabotera en paella. Paellan ska serveras OCH tillagas allt i ett och inte saker var för sig! Trist och intetsägande. Modern inredning men inte mysigt alls med soffor med för låga ryggstöd. Gick inte att sitta avslappnat för sällskapsprat i samband med middagen.
1 0 2010-02-11 kl. 14:19Dryg attityd.
Ung klientel med många fyrkantiga svarta glasögonbågar.
Betyg: 3Härlig restaurang med mycket god mat. Det är stämningsfullt och prisvärt. Hit går man dock inte för sushin som är dyr och kommer i små, små bitar.
1 0 2009-05-23 kl. 22:54Betyg: 4Det är inte Melkers bästa restaurang. Men håller ändå hög klass.
0 0 2011-09-22 kl. 13:25Roligt med de olika matstationerna även om det tar en god stund att få maten :)
Betyg: 4Ett riktigt skönt ställe att hänga på med vänner efter jobbet eller på en företagsmiddag.
0 0 2011-05-13 kl. 08:02Ljudnivån kan som sagt bli ganska hög, men fördelen med den öppna ytan är också att man ser de ´stationer´ där maten tillagas, oavsett om det nu är slow food, fast food, sushi, grill eller vad man nu vill äta.
Maten i sig var riktigt god! Hög kvalitet, goda smaker. Ett rött zinfandelvin till lammsouvlakin var ett gott val. Däremot kunde tsatsikin ha fått spetsas mer med vitlök. Efterrätten var också ruskigt god (crème brûlée).
Rekommenderas starkt.
Betyg: 4Innan vårt besök här var jag skeptisk, men jag blev glatt överraskad.
0 0 2011-03-14 kl. 13:39Lokalen är lite stor, så det blir rätt hög ljudnivå och känns rätt rörigt. Att maten tillagas i olika små köksstationer är både bra och dåligt, en i sällskapet fick vänta en stund på en del av en maträtt. Jag åt löksoppa från slow food-menyn, och skogssvamppizza från fast food-menyn. Den dyraste pizzan jag ätit hittils i mitt liv.
Betyg: 4Har nyligen gjort om sin meny och satsar nu på lite annorlunda smårättskoncept med svensk och asiatisk blandning; lätt experimentell med annorlunda blandningar. Stort plus för möjligheten att avsmaka lite av mycket. Mycket blandade kategorier gäster i alla åldrar. Något stökig lokal då den i princip består av ett stort rum - skulle vinna på att delas av. Snabb och effektiv personal, men lite väl stressade...
0 0 2011-01-14 kl. 23:37Betyg: 4Väldigt bra mat. Kul koncept. Bra betjäning, förutom vissa diskplockare. Önskar jag fick äta här oftare!
0 0 2010-11-30 kl. 16:34